Error opening file name.diag; FEM

posted by Mar 16, 2014 in General Forum by rudigruber (120 points)

I've got a problem at the end of doing FEM simulation. When I finaliase the process I get an error in a information console, which says "Error opening file model4_sim1-solution_1.diag". Any ideas what might be the reason of the problem?


 

Please log in or register to answer this question.

2 Answers

0 votes
answered Mar 19, 2014 by Ronaldvandenbroek (9,770 points)
Seems like it is expecting a file which should have been generated by the simulation process.
Do you have write access to the directory where temperary files will be written?

Another question.. I see from the logfile that the workpart is in the Program files directory? I wouldn't store my NX parts in that directory.
commented Jun 5, 2014 by and.maier1 (240 points)
The same problem occured in my Simulation.
Do you now have a solution to this problem?
0 votes
answered Jun 5, 2014 by and.maier1 (240 points)
The same problem occured in my Simulation.
Do you now have a solution to this problem?

Related topics

1 answer 692 views
1 answer 4,293 views
posted by Sep 10, 2013 in General Forum by Zachary Yost (150 points)
1 answer 3,081 views
posted by Feb 19, 2014 in General Forum by gooly06 (120 points)
1 answer 2,961 views
posted by Dec 2, 2013 in General Forum by EricEberlein (130 points)
0 answers 1,240 views
0 answers 94 views
posted by Dec 5, 2016 in Simulation by Fabbi91 (120 points)

512 topics

383 answers

135 comments

13,731 users

...